Her kan du se og læse om nogle af vores forskellige placeringer.

Hvis du drømmer om et job på et af vores centre, er du velkommen til at skrive.

Lokationer
  Add a header to begin generating the table of contents

  Odense

  Odense er en kulturel og historisk by, hvor du tydeligt kan fornemme byens lange historie. Hans Christian Andersen blev født i Odense, og hans livlige fantasi inspirerer fortsat byen. I Odense kan du gå i H.C. Andersens fodspor, og gå i det historiske distrikt og opleve byens liv for 200 år siden.

  Inspirationen kan også mærkes i de mange årlige festivaler, der skaber en pulserende og inspirerende by året rundt. Dog er Odense også en livlig og urban by, hvor du har mulighed for at tage del i det gode lokale liv, hvor du kan nyde den hyggelige atmosfære, smage på den pulserende lokale madscene eller gå på vandreture i en af ​​byens mange grønne oaser.
  Det betyder ikke noget, om du blev født i andegården, når du kun har ligget i en svaneæg.
  H. C. Andersen

  Barcelona

  Barcelona er hovedstaden i Catalonien, som er en region i Spanien. Barcelona er den største by ved Middelhavskysten. Byen ligger mellem floderne Llobregat og Besòs og syd for Pyrenæerne. Det har et varmt sommer middelhavsklima (Csa i Koeppen klimaklassificering).

  I 1992 var Barcelona vært for de olympiske sommer lege. Det var en fantastisk mulighed for at forbedre byen. Mange nye parker blev åbnet, og andre betydelige ændringer i byen blev foretaget. Et eksempel er åbning af de nye strande i Poble Nou-området.

  Barcelona er en af ​​de vigtigste turistdestinationer i Europa, hvor millioner af mennesker besøger hvert år. Byen er berømt for sin modernistiske arkitektur fra det 19. århundrede. Den bedst kendte af disse bygninger blev tegnet af Antoni Gaudi. Det er den ufærdige kirke Sagrada Familia, som er symbolet på Barcelona.

  Det er kendt for sin tapas mad, en lækker meze.

  Malaga

  Málaga er en stor by i den sydspanske region Andalucia og hovedstaden i Málaga-provinsen. Den største by på Costa del Sol, Málaga har et typisk middelhavsklima og er også kendt som kunstneren Picassos fødested. Byen tilbyder strande, vandreture, arkitektoniske steder, kunstmuseer og fremragende shopping og køkken. Mens det er mere afslappet end Madrid eller Barcelona, ​​er Málaga stadig centrum og transportknudepunkt for den enormt populære Costa del Sol-region, der er oversvømmet af turister om sommeren, og byen har bestemt indløst sol og sand med masser af nybyggeri samt hoteller og faciliteter tilpasset turister. Men Málaga tilbyder også nogle virkelig interessante historiske og kulturelle seværdigheder i sin gamle by, og dens omgivelser ved kysten er stadig smuk.

  Malagas vejr er ret mild hele året. Byen har over 300 solskinsdage om året, hvilket gør den til en af ​​de mest solrige destinationer i Europa. Regn er knap og finder normalt sted i løbet af foråret og efteråret.

  Om sommeren stiger temperaturerne over 30 grader Celsius, og i nogle lejligheder når de op til 38-39 grader. Om vinteren vil du opleve koldere temperaturer, selvom de aldrig er ekstreme, da gennemsnitstemperaturerne forbliver mellem 7-15 grader Celsius.

  Fugtigheden er relativt høj på grund af nærheden til havet, så normalt får termisk fornemmelse det til at virke koldere eller varmere end det virkelig er.

  Phuket

  Velkommen til vores seneste skud på stammen Phuket i Thailand.
  I Thailand handler det om sol, oplevelser, god mad og ikke mindst et land med meget kultur. Phuket er en halvø beliggende i det sydvestlige Thailand, hvor du kan finde alt fra det fremragende gadekøkken til fine restauranter i Michelin-klassen.

  Hvis du sælger hele vejen til knoglerne, skal du prøve dine evner i Thailand, da du kan tage på en god shoppingtur og “forhandle” til gode priser, så det er ikke kun på arbejdspladsen, at du kan udvikle dine salgstalenter , men også i dit daglige liv dernede 😊

  Har du altid drømt om de kritthvide sandstrande og det krystalklart blå vand, så venter Phuket på dig.

  Vores kontor er centralt beliggende i Phuket, og her møder du inkarnerede talentfulde sælgere, der byder dig velkommen og viser dig byen. På vores hold i Thailand skal du være en god stabil sælger. Vores team har arbejdet for os i flere år og er blevet et fantastisk team, der hjælper hinanden og støtter og motiverer hinanden. Det er et team, der er selvkørende og ved, hvad der ligger i arbejdet, og hvordan kvaliteten skal være hos os.

  Copenhagen

  København er en overraskende by, og det siger jeg med kærlighed! Det er en af ​​disse byer, der føles næsten bylignende i sit udseende, men med det brummer og det livlige liv, der matcher enhver større hovedstad i hele Europa!
  Det er også en by, hvor du kan besøge en af ​​de ældste Luna-parker i verden, køre bølgerne i dens berømte vandveje og kløfte på lækker gademad – alt inden for en dag.
  Alle, der nogensinde har været, kan fortælle dig om deres første gang at besøge København. Uanset om det skyldes de fantastiske slotte, dets fantastiske vandveje eller den lille havfrue, som alle syntes at nævne, er tilsyneladende en ting!

  Scroll til toppen

  Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.