Arbejde i København?

Kunne du tænke dig at blive en del af Salesgroup KBH?

Så æs meget mere her

OfficesDetail_Copenhagen_1200X657København er en stor sammenblanding af meget forskellige områder og kvarterer, alle med hver deres karakteristiske smag og atmosfære – fra ultra hippe og trendy Vesterbro til multikulturelle Nørrebro, fra perfekte Østerbro og mondæne Frederiksberg med romantiske haver og historiske huse til selve kernen af byen med sine smalle gader og charmerende Christianshavn. København har noget for alle. I centrum finder du et mylder af gode shoppinggade, top-seværdigheder, hyggelige cafeer, restauranter, foruden parker, hyggelige kanaler og en moderne havnefront. Hovedåren i city er gågaden Strøget, der løber fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. 

Er du ny i byen, og kender du endnu ikke alle cykelstierne ud og ind, så fortvivl ikke. På vores kontor i København sidder vi mange inkarnerede Københavnere, som elsker at vise deres hjemby frem og give en masse gode tips til at overleve i storbyen.

 

Læs meget mere om København her. Jobs i København. Om livet i København Læs vores FAQ.

Bolig i København

København er det absolut dyreste sted at bo i Danmark og det kan være svært for nytilkomne at finde boliger i indre by, da der er stor efterspørgsel på disse. Hvis man er smart, så finder man bolig i Storkøbenhavn eller lidt uden for byen, der vil priserne dale markant og man kan finde skønne boliger i fine områder, lejligheder såvel som huse.

Be a part of our awesome company!

We would love to get you on our team